divendres, 7 de març del 2008

Colònies al Delta de l'Ebre (i III)

Tercer dia (divendres 7 de març)

Esmorzem donuts, torrades, melmelada...
Sortim a busca les bicicletes i fem la sortida. Deixem les bicicletes arrambades i tot xino-xano anem a la caseta dels pescadors i, caminem una mica mes anem a un embut de forma de Y. Desprès deixem les bicis amb els de 3r i 4r, vam fer un dossier i vam anar els camps de arrossars i també sembrar i birbar, vam anar descalços cap una casa a on teníem les motxilles i les jaquetes, per rentar-nos els peus, tornem a la casa de colònies , dinem paella i acabem de dinar i marxem amb autobús, traiem les motxilles del maleter i arribem.

Ariadna i Daniel S


Vam esmorzar després vam anar a les habitacions agafar l’aigua després agafar les bicicletes i el casc i vam anar fins una caseta de pescadors ens van explicar que era un embut vam fer la tornada quan va arribar vam fer un dossier. Vam anar als correus d’arrossars vam birbar (arrencar xufles) i sembrar(llençar llavors) vam dinar paella de l'arròs del Delta fer les motxilles i marxar fins Guardiola de Font-Rubí.

Raimon i Carles

(Per a veure'n les fotografies cliqueu damunt la imatge)

3 comentaris:

Anònim ha dit...

no i pogut veure les fotos del les colonis al delte del L´Ebre ¿ podeu dirm-me si estan penxades.?
M¨grada veure al meu net. La distancia de casi 700 kms. m´apropa mes . GRACIes
Ramon MORCILLO

Anònim ha dit...

Benvolguts Ramon i Isabel:

Per a poder veure les fotografies heu de fer un clic, amb la rateta, damunt de la data (on diu 5, o 6, o7 de març del 2008).

Les distàncies, amb internet, i amb estimació, sempre es fan més curtes.

Salutacions cordials des de Catalunya!

Jordi, tutor de quartdefontrubi

Anònim ha dit...

Gracies JORDI, acabo de veure les fotos de les colonies del delta del Ebre.Son maques, suposo que els nens s´paserien de lo mes maco.
Tornem a doner-vos les gracaies.
ISABEL I RAMON