dimecres, 11 de juny del 2008

Reutilització de llibres de text

Nota que s'ha fet arribar, des de l'equip directiu, a les famílies:

La nostra escola participa des de fa 3 anys en un projecte de reutilització de llibres de text que ha suposat un estalvi mínim del preu de dos llibres en els cursos de 3r a 6è.
El curs que ve volem continuar i aprofundir en la reutilització de més llibres, per això us demanem que a l'acabar el curs es quedin a l'escola els llibres de Matemàtiques i de Llengua castellana. Si ho feu una majoria de famílies el curs vinent no els haureu de comprar.

Si hi esteu d'acord, us demanem que signeu la conformitat de que aquests llibres es quedin a l'aula, perquè passin a formar part del programa de reutilització.

Nom de la mare o el pare .............................................

Firma

(A retornar demà dijous dia 12 de juny)

2 comentaris:

Anònim ha dit...

jo si que ho faré, això de la reutilització, trobo que és millor reutilitzar que reciclar, perquè per reciclar una cosa es té que gastar molta energia i, en canvi, reutilitzant no. Simplement, en aquest cas, es tenen que borrar les poques coses que hi ha escrites en aquests llibres.
Berta

Anònim ha dit...

Jo si que he deixt reutilitzar els meus llibres, perquè crec que està molt bé que els nens que faràn 4t l'any que bé no haguin de comprar uns llibres que poden aprofitar.

Sandra.