dimarts, 6 de maig del 2008

Hem fet Teatre!

Aquesta tarda, hem treballat el “Teatre”.
Primer, hem escoltat el conte de “La caputxeta vermella” i, més tard, el de “La Ventafocs”.
A continuació, ens hem repartit per grups i hem preparat la representació.
Una estona després hem representat l'obra, per grups, a la resta de companys i companyes.
Us expliquem com ha anat en els comentaris.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Ha sigut molt guai, vull dir que a sigut guai quan observavem els nostres companys, perquè, com que no teniem prou temps per preparar l'obra, quan sortiem a l'escenari(12 taules ajuntades) teniem que fer l'espectacle i el teniem que fer sobre la mmarxa. Si voliem que el nostre teatre tingués alguna qualitat, només podiem comptar amb la gràcia, els teatres que han sigut més guais eren els que feien gràcia.
A mi m'ha agradat més quan feiem els teatres de LA CAPUTXETA VERMELLA.
A l'obra de la Caputxeta jo he sigut la Caputxeta, i a l'obra de la Ventafocs, jo he sigut la Ventafocs.
Berta.

MIKK'S ha dit...

Fa una estona hem representat "La Caputxeta Vermella" i "La Ventafocs". Jo anava amb el Raimon i la Xènia a "La Caputxeta Vermella", però després, a "La Ventafocs", ens hem ajuntat amb el grup de el Daniel S, el Daniel C i la Maria. Jo, amb "La Caputxeta Vermella" era el llop i amb "La Ventafocs" era el príncep. El grup del Roger R, la Sandra i el Santi feien molta gràcia i ha durat molt.

Unknown ha dit...

avui em fet un teatre el de la capotxeta vermella no saviem que fer almenys jo mhe quedat amb blanc.Ial de la bentafocs ma agradat més a sigud divertit.

Anònim ha dit...

Ha sigut molt guai, jo i el meu grup ha fet molta gràcia.
El nostre cap de colla ens ha deixat uns quants minuts per prepararnos l'obra.
Haviem de representar LA VENTAFOCS i la BLANCANEUS.

Ha molat, m'agradaria repetir-ho una altra vegada.
Sandra.

Unknown ha dit...

Al Dimarts per la tarde emb fet teatres.Primer la capuxeta varmella i
tambe la ventafocs.

I jo i els meus campenys queran la Maria,Daniel s i emb fet la capuxeta varmella i la ventafocs eram la Xenia,Daniel s,Miquel i el Raimon.

quedeixeixueik ha dit...

ha sigut molt divertit fer de teatre, al principi hem començat a fer el de la caputxeta vermella, ha fet molt de riure perquè alguns es tiraven pel terre etc...
el nostre teatre va ser una mica "raro"
desprès em fet el conte de la bentafocs i el nostre va ser vestant divertit i els altres també i ni havien vestans grups que l'han fet molt llarg.

Unknown ha dit...

abull a la tarda em fet dos obres de teatre ens em repartit amb quatre grups ami al ca ma agradat mes a sigut al de la caputxeta vermella a sigut la ca fet mes gracia lem fet el Daniel C la Maria i llo la Maria fella de caperu i caçadora el Daniel C fella de llop i llo de la mara i l'avia listoria es tractaba de que la mara li donaba un carro de la compra llavors la caputxeta va ana cap el bosc i al cap dun rato es va troba un llop i la caputxeta li va di da fe una cursa i el llop va di que si van fer la cursa i van ariba els dos a lora llavors lavia ba ubri la porta i va veure un llop i l'avia ba mata el llop llabors l'avia es va mori i van vindre uns caçadors i van remata a l'avia

DJ Rayrys ha dit...

Avui hem fet teatre, i jo anava amb la Xénia i el Miquel. Hem representat la "caputxeta vermella", i la "ventafocs". Les histories han estat inventades i molt divertides i el teatre de totom m'hagradat sobretot el teatre dels Rogers estiraven feien tonteries etc...tot i que va ser una mica penos pero per representaro ehem tingut de escoltaro i hen la "caputxeta vermella" havien de sortir els personatges la ceputxeta, la mare, la avia i el llop i hen la ventafocs havien de sortir la ventafocs, la mare, les germanes i el princep i també podien sortir altres personatges!!!!

Unknown ha dit...

Avui a la tarda quan em entrt a la classe em escoltat la historia de la caputxeta vermella i quan l'em acabat
de veure ho em representat nosaltres a la classe jo anava de grup em l'Ariadna, el Iker i jo. Jo he fet el paper del llop, l'Iker el paper dels caçadors i l'Ariadna era l'avia la caputxeta vermella i la mare em sigut els ultims de representaru els primers van ser la Berta el Mycola i el Roger S el segon tots els altres etc.

Jaume de Castro i Roger Ràfols ha dit...

Ara a la tarda em representat una obra de teatre.Em fet 3 grups i el meu grup era el Santi,la Sandra i jo.Despres u em pensat i u em represantat per nosaltres mateixos sense que ningu hu valles.Pero ens hu saviem tot pero ens sortia malament hi quan a arribat la hora de represantaro em ajuntat les taules i em fet un petit asenari i per represantaru em tingut de puija a sobre el asenari.El nostre grup a sigut el ultim grup i quan en pujat els altres ens an fet gracia i ens hu hem passat molt be.Despres em pujat nosaltres i em fet la obra i no em fet lo que haviem pensat perque ens quedava malament hi naltrus de amentres que miravem els altres grups ens hu hem pensat hi hem fet la deçiçio de que ens hu anavem inventant tot de en mica en mica.Iquan le estavem fent ens hu hanavem imventant tot i ens quedava vestant be i fella molta gracia perque com que ens ho hanavem imventan i tot aixo que quan em dit que prou el public ens a aplaudit i nosaltres ens em sorprengut perque ens hu haviem imventat tot.El cap dun rato em fet una altra obra i tambe a fet molta gracia perque fellem que anavem a la DISCOTECA i ens hu pasavem pipa i jo aquesta tarda me divartit molt,despres an sortit els altres grups hi per mi no an fet tanta gracia com nosaltres perque ells hu tenien plentajat i nosaltre no bueno a sigut una tarda XULISIMA.