dissabte, 20 de setembre del 2008

Això s'ha acabat!

Ja estem tots immersos en un nou curs, enfeinats, amb ganes, i tornant-nos a retrobar amb tot allò que havíem deixat enrere al començament de l'estiu.

Amb aquest inici, també hi ha hagut un final; el nostre quart s'ha acabat. Ja només ens queden els records, les experiències viscudes, i un bloc “Quin curs, el nostre quart!”.

Un bloc que també s'acaba, i que es vol quedar així, tal com està, conservant els bons moments viscuts.

No n'hi afegirem d'altres. No hi haurà cap altra entrada però, això sí, hi deixem un petit fil obert.

Aquell de vosaltres, que així ho desitgi, podrà seguir fent algun comentari, en aquest darrer comunicat.

Gràcies a tots els que heu participat i ens heu seguit.

Fins a sempre! Petons a tots!

Jordi, "Cap de colla", del ara ja extingit "quartdefontrubi"

9 comentaris:

Unknown ha dit...

kina merda

Unknown ha dit...

kon lo bien k no pasamos en quar espero k lo pasemos i jual en singue.
Se a i gual pero lo k beo no eslo k kreo k ba pasar la mestra no me gusta no sabe lo k tiene k saber i eso no me gusta i no se a los padres.
Si dicen k no aprendemos no es nuestra culpa es del mestra jo no soy el adecuado para de cirlo pero no kiero a la mestre i eso lo tengo en kuenta i no solo jo toda la classe. I como pre tenden pasar nos a sise si en sinque no a prendemos no se pero jo dijo k la mestre es una merda pero sin faltar el respeto anadie
pero es lo k pienso la gente no se como lo be pero kreo k como jo mal i esto no puede ser k no aprendamos.
Jordi si les esto es gracias a ti por ti canvie de astitu i de con por ta miento i ara se estai en do todo a la porra con perdon i te pido gracias

GRACIAS JORDI
SANTI TORO narajo

Anònim ha dit...

Hola Santi,

Estic totalment d'acord amb tu. No pot ser que el nivell dels professors sigui tan baix, i a més a l'escola també s'hi va a aprendre altres coses que no són als llibres (algunes més importants i tot), i si aquestes no ajuden a que els nens estiguin contents i creixin per dins, aleshores anem fatal!
Els profes han d'ensenyar les matèries i sobretot han d'ensenyar grans valors com la solidaritat, el tracte igualitari, el respecte, etc. Però a més també fomentar l'esperit crític i el criteri propi. Encara que jo el que sempre voldria d'un gran professor es que sabés tractar cada nen de manera que el potenciés i no que el marginés o estigmatitzés, doncs es una pena ser infeliç i sobretot a aquesta edat i ajudat pel professorat.
Tot i això, no serveix de res victimitzar-se i donar les culpes als altres, el que cal es esforçar-se més i més per poder superar els entrebancs, ja siguin creats per nosaltres o pels demés, i buscar maneres de sortir-ne satisfactòriament.
Pensa que superar exitosament un obstacle et farà més fort per quan n'arrivi un altre.

Ànims!

Oriol

Unknown ha dit...

mira no se kien eres pero gracias pordame tu razon i como tik ser
santi toro naranjo

Anònim ha dit...

estoy deacuerdo con santi.

Anònim ha dit...

Bueno Jordi ara ja no ets el norte mestre osigui NO ENS POT MANAR.
I 5é costa una mica mes que 4t aixo esta clar.
I no ens buscis els deures de vacances que els em tirat a la basura (com la Xenia)
I per sert no fagis cap dinar a la classe amb els de 3é perque va ser idea nostre NO HO FAGIS
I tampoc cap bloc tambe ba ser ide nostre " era teba la idea pero bueno "

DONS A DEU!!!

Anònim ha dit...

I jo osento per no enterarmen abans pero jo no se que fer a cinqué estic aborrit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ara ens posen deures i deures
QUINA MERDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
la mestra no ens ensenya el que ens a d'ensenyar no ens ho ensenya no para amb un tema es pensa que som TONTOS!!!!!!o RUCS!!!!!!!!!!!!!etc.... un "rollazo" TOTAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

quedeixeixueik ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

N00B NAPAAA