dimarts, 19 d’agost del 2008

El Cap de colla, informa

Hola mainada, com anem?
De VACANCES, no?
Òndia, quina enveja! Penseu que els mestres comencem el dia 1 de setembre! Buaaaa! Buaaaa! (Jo ploro!!!)
De tota manera, espavileu que ja us queda menys d'un mes!
Se us acaba això d'anar a dormir i aixecar-se tard; s'acaben les migdiades, les tardes de sofà i gelats, els esquitxos a les piscines, les meduses de la platja, i els deures d'estiu!
Ja heu acabat el quadern de vacances? O l'heu deixat pels últims dies, com sempre?

Durant aquest estiu s'han rebut notícies de la Sandra, que ha escrit diversos comentaris al bloc, i també d'en Roger i de la Maria. Ens han explicat coses sobre les vacances, el què han fet, on han estat, les seves “aventuretes”... I la resta, on sou? Què en feu? Se us ha empassat la terra, o el mar? O és que esteu tot el dia, tarda, vespre i nit, enfeinats fent els deures i llegint? No teniu ni una estoneta per a connectar-vos i explicar-nos “alguna coseta”? Va, animeu-vos-hi!

Jo, com ja sabeu, he passat part de les meves vacances al meu poble, a la comtal vila de Besalú, situada a la comarca de la Garrotxa, us en recordeu de quina és la seva capital? I la de la Terra Alta? I la del Pallars Jussà? I la de l'Alt Penedès? No? Ai! Ai! Ai! Ja podeu estar repassant!!!!

Vaig estar, també, uns dies en un altre indret dels Països Catalans, del qual us en donaré unes pistes, per a que ho esbrineu i a veure si, així, ho descobriu.

Va, prepareu-vos. Feu escalfament de cap, i a punt (per investigar)!

Aquí teniu les pistes:
- Per a calmar la gana, uns tastets de formatge, producte típic de la zona.
- Per a calmar la set, res millor que una beguda espirituosa, que també elaboren aquí, barreja d'un producte “british” amb suc de llimona. Però us haureu d'esperar a ser majors d'edat, per a tastar-la (o millor, ni llavors).
- I si teniu calor, res millor que refrescar-vos en una de les nombroses cales i platges que envolten el territori.
- Si hi voleu arribar, haureu d'agafar un avió, o un vaixell, i els més agosarats, ho podeu intentar nedant, tot i que potser hi arribaríeu l'estiu que ve. Amb una mica de sort, és clar!
- Hi ha muuuuuuoooooltes vaques pasturant.
- En aquest lloc no hi ha gaire muntanyes, i les que hi ha, no són gaire altes. La més alta té nom d'animal “tipical spanish”. Es diu Monte ........... I just, el poble (amb nom de mercat) que hi ha a la falda d'aquesta muntanya, és el poble on he estat allotjat.

I amb totes aquestes pistes, n'heu de tenir prou per a saber on he estat. Ja ho sabeu? No? Doncs, seguiu investigant! Au, molta sort!

En una propera comunicació, d'aquí uns dies, us explicaré un meu viatge a l'estranger, fora del país, que també he fet aquest agost.

I per avui, res més. Petonets per a tots i a totes!

Ah! i gràcies al “dire”, que pensa sempre en nosaltres, com a bon pare prior i capdavanter de la nostra germandat (Ha! Ha!) i per la seva col·laboració i les seves informacions.
Espero els vostres comentaris!

Jordi, cap de colla de quartdefontrubi

1 comentari:

Anònim ha dit...

Jo també he estat fora, he anat 1 setmana a Villaroya de la sierra, a 4 hores de viatge.
També a Torreblanca i a L'empordà, no he tingut conexió a internet i no ens hem pogut comunicar, però ara bé això no vol di, que no ens haguin passat aventures, oi?

Hem pugat dos pics o cims:

·La virgen de la Sierra
·Penyagolosa

També s'ens va caure la meva bici per el camí cap a Villaroya, al mig de l'autopista, no us explico el meu pobre oare ficant-se per l'autopista a per la bici i tots els cotxes pitant. Bueno, l'hem pogut arreglar... això sí durant la setmana de Villaroya un mini poble antic i preciós he estat amb la meva família i com es normal no he fet deures.
També allà cada nit els nens i nenes de la família sortiem a jugar per el carrer.
Però enlloc de no fer deures he llegit aquests llibres:

Geronimo stilton, la cursa més boja del món.
Geronimo stilton atontorrat qui arribi l'últim.
Geronimo stilton l'amor es com el formatge.
Geronimo stilton, atenció als bigotis, arriba ratinyol!
La penya dels tigres, presoners a l'edat de pedra.
El lladre d'aventures.
La rosa negra.
La guia fantàstica.
El zoo de pitus.

I algun altre però no m'enrecordo.
Ara m'en enniré a Futuroscop un parc temàtic.
A ,Jordi vine l'any que bé a la nostra classe, vaaa!