dimarts, 3 de juny del 2008

Ens visiten els "Mossos d'esquadra"

L'Isabel i en Diego són els dos agents del cos de "Mossos d'esquadra", de la policia catalana, que ens han visitat, aquest matí, a l'escola.
Primer, hem anat a la biblioteca, amb els companys i companyes de Tercer, a jugar al "Gran joc de les parelles". Una mena de "natur memory", on havíem de cercar la parella d'imatges (relacionades amb l'Educació vial) corresponents.
En acabar, ens hem dirigit a tocar de les pistes de tennis, on l'Isabel i en Diego ens han deixat pujar al seu cotxe i ens han fet un seguit d'explicacions sobre el material que utilitzen, a l'hora de realitzar la seva tasca, en la unitat de Trànsit, dels Mossos.

(Cliqueu damunt la imatge, per a veure'n les fotografies)

I, al final, per grups, ens han dut a fer una volta amb cotxe!!


6 comentaris:

Anònim ha dit...

Va ser "xulissim" que vinguesin els mossos d'esquadra vam fer un joc de les parelles i haviem de aixecar un paper i si era possitiu la seva parella era negativa i el mateix si sortia negativa despues vam anar ha veure el seu cotxe jo hem vaig posar els dos "xalecos" el de la jaqueta verda i el de l'antibales el de l'antivales et pegaven i no et feien mal i tambe ens van enssenynar alló de quan et detenen que et possen unes coses ha als canells que tenen forma ha viut i que per no apretal-s'hi als canells i els possen ha la presó finalment vam fer un tomb amb el seu cotxe i ha mi hem va tocar anar amb el diego que anava ha tot gas i derraava molt i li vam dir que anava molt rapid i ell ens va dir que el que feia la Isavel no era res així era com mes ho menys com anavem quasi sempre també vam tocar la sirena ha i per cert el seu num.de cotxe era 088 i vam tindre una firma dells dos i final ens van donar un ninot que anunciaven per la tele el ninot clac! va ser divertit!!!!

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Va ser guai, sobretot el joc de parelles que vam fer per saber com ens hem de comportar i que hem de fer per evitar accidents.
Ens han explicat com treballen ells i algunes vegades que han anat a perseguir un robatori.
Després hem pujat al seu cotxe i ens han dut a fer una volta per allà. QUE DIVERTIT!!

quedeixeixueik ha dit...

El dilluns van venir els mossos d'escuadra i ens han ensenyat si tenim que anar ven cordats, perque serveig la cadireta ect...
I després vam anar el cotxe de la polissia i ens van deixar casi tot el que boliem fer tocar el pito ficar-te el "trajé antí bales ect...
Iper acavar ens van portar a donar una bolota amb el cotxe vestant ràpid.

Anònim ha dit...

Dimarts, 3 de juny van vindre els "mossos d'esquadra" ens ho vem passar pipa ens van porta el camp de futbol i vem boltar amb el cotxe i ens van donar el nino que es deia "Clac",va ser guaxisim.

ATT//ari_*

Unknown ha dit...

Em va agradar va ser divertit que vinguesin els mossos i també vam apendre coses però el que em va agradar mes va ser que desprès ens van daixa anar al cotxa i ens van ansanya el seu cotxa.