divendres, 16 de maig del 2008

Jornada d'atletisme a Vilafranca del Penedès

Fa dies que en Pere, el mestre d’educació física, ens ho havia dit: - Divendres 16 de maig anirem a Vilafranca del Penedès a fer una “jornada d’atletisme”.
Doncs, avui, n’era el dia.
Juntament amb els companys i companyes de Tercer, de Cinquè i de Sisè, i acompanyats pels nostres respectius tutors més en Pere, hem sortit, aquest matí, cap a la “Zona esportiva” de Vilafranca.
Allà ens hem trobat amb els monitors, que ha cedit el Consell Esportiu de l’Alt Penedès, la Marian, en Xavier i en Pep.
Ens hem organitzat, i a fer esport s’ha dit!
Hem practicat els salts de llargada i d’alçada, el llançament de la javelina i la cursa de tanques.
En tenim fotos, les voleu veure? Doncs cliqueu damunt la imatge següent.

8 comentaris:

quedeixeixueik ha dit...

va ser molt divertit fer la segona gornada esportiva amb la escola de guardiola de font-rubi, vam anar els de 3r,4t,5cé,6cé i ja está.
Vam saltar corre ect...
Vam també fer el llançament de pès, llançament amb el vortex, salt d'allergada, vam saltar a sobre a un matelas, va ser molt divertit.

El cap de fer tot aixó vam anar a l'escla amb autobús

Unknown ha dit...

M'agradat molt la truvada esportiva
pero no me agustado nada los circut eran molt haburrit


SANTI

Anònim ha dit...

En aquesta trobada m'ho vaig passar molt bé, però jo crec que a aquesta trobada li faltaven coses que l'anterior si que tenien:els refrescos, el mata-conills, el futbol i la zona lúdica.
Berta

Unknown ha dit...

Vam anar a Vilafranca i vam fer 5 proves la primera prova va ser el salt d'allergada la segona tirar el bortex (javelina)la tercera fer salt d'alçada la quarta fer llançament de pes i la cinquena cursa de relleus erem 4 grups i el final vam fer tots els quatre grups junts una cursa i ens ho vam passar molt be.

Anònim ha dit...

Ha sigut forrça divertit, el que passa es que haviem de canviar de prova força ràpid i no teniem temps de fer el pi per el camí cap a l'altre proba (és clar, no haviem de fer el pi i haviem d'anar directament, sense entreteniments ni històries!).
Ens vam penjar de les branes i vam saltar tanques i salts d'allargada, però el que menys em va agradar va ser el tir amb jabalina.

MIKK'S ha dit...

Vam anar a Vilafranca del Penedès a fer la jornada d'atletisme.

Les proves eren llançament de Vórtex (jabalina), salt d'alçada, salt de llargada.

Vam jugar a rugby amb el Vórtex.

Al cap d'una estona, vam fer llançament de pes i uns quants circuits una mica "rarillos".

De tornada, a l'autobús, estavem tota l'estona xerrant però a casa no m'aguantava.

Miquel

Unknown ha dit...

El que m'ha agradat mes a esigut el salt d'alsada, i el que no m'ha agradat tant a sigut el salt de l'ungitut perque m'omplia las sabates de terra i la jovelina no es que s'am dones molt be també ha estat bé el llansament de pes.

DJ Rayrys ha dit...

Vam anar a Vilafranca del Penedès a fer la jornada d'atletisme el meu grup va començar amb salt d'alçada,despres salt de longitud,despres iniciació de la jabalina llençament amb el vortex,mes trard llençament de pes,despues circuit de tanques i el super circuit de saltar tanques,canviar de peu amb els aros,passar sense tocar les cordes i correr a tota canya ah!i per cert els monitors eren la Marian,el Xavier i el Pep ens ho vam passar de maravella vam pujar a l'autocar i vam marxar cap a l'escola