dimecres, 23 d’abril del 2008

Sant Jordi 2008!

La Diada de Sant Jordi ha estat un èxit.
Al matí, aquest any, hem muntat una “Fira de l'intercanvi”, on cadascú duia, de casa seva, algun llibre “usat” per tal de descanviar-lo per un altre que hagués dut algun altre company.
El pati, guarnit amb els millors murals, poemes, escrits i manualitats de totes les classes de l'escola, ha estat l'escenari perfecte per a la representació de la llegenda de Sant Jordi, que han fet els de la classe del “gossos”, de primer.
La resta, els uns recitant poemes i els altres interpretant cançons, han acabat de fer-nos passar una estona fantàstica a tots.
L'assistència de familiars i amics, entre el públic, ha estat molt nombrosa. Ah! I han vingut els de la bressola!
Per si això no en fos prou, els de sisè, han muntat una “paradeta” de llibres, a la biblioteca, que ha tingut “molt de moviment”.
Us deixem una mostra de la nostra actuació, la lectura d'un poema en anglès i la interpretació de la cançó del grup Sau, “Boig per tu”.


(Cliqueu damunt les imatges, per a veure-ho)

5 comentaris:

Jaume de Castro i Roger Ràfols ha dit...

quee maquuus(:
aiiis el rafolss tontuu
ajaaj
moll maquu toot aixoo

alee aji beèe!!

Jaume de Castro i Roger Ràfols ha dit...

Jo el dia del poster mu vatj passa molt be perque vatj pintar molt i la princesa estava molt ben feta i tot lu altra perfecte.l'endema vem penjar unas histories del montonec i les vem penjar alla fora hi van quedar molt be i a thothom els hi va agradar molt i tambe el poster i a la tarda va venir lu mes divertit cantar un poema i la canco de boig per tu i thothom ens va aplaudir molt.Els de P3,P4 I P5 van cantar un poema i una canco que sempre canten de Sant Jordi i despres els de primer van represantar una historia de Sant Jordi i els de segon van cantar uns poemas i els de Tercer van cantar una canco d'angles am sembla i els de quart un von poema d'angles que ens va ajudar molt el Max i una bona canco de boig per tu i ens va sortir perfecte i despres els de 5 UNS POEMAS QUE RITMEN i els de 6 una canco tambe molt maca i el acaba cocas amb xocolata i van venir els pares a comprar llibres i el damati vem fer una fira de l'intercamvi i jo vatj agafar un llibre del barufet un de la kika super bruixa i un altre de..

Anònim ha dit...

no se si sa de deixar lo qe ens va di el jordi pero aqui deixo la llegenda de sant jordi qe vem fer el cole

Anònim ha dit...

LA VERITABLE LLAGENDA DE SANT JORDI

Hi habia una vegada una poble de Guardiola de Font-Rubi on hi havia saquera, i no hi havia poca gent,passava un problema que el poble i avia un drac,que lo que passava per deva so menjava; fina un dia la gent del poble no volia sorti de casa seva ,si no, el drac sels mejaria. El drac estava molt furios i, si no sorti la gent de casa seva el drac no podia menja gent.I va comensar a destrosar les cases,en aquell poble tambe i avia un palau que i vivia el rei i la prinsesa, tambe i avien (sambrasr, horts,verdures)per menjarmort abiat el dran sacostaba el palau. Va comensar a corra i xoca contre un arbre, torna a corrai ensopega contre una pedre, i finalment arriba el castell, ell el vol destrosar, pero no pot i amb es no es tan fort com us panseu.
En aquell temps era primavera, i com que era el temps de les roses, i com que la princessa era tan dolça, els nois no paraben de regalarli roses.
Com que el drac menja a thotom, van dicidir fer un sorteig. Van posar les parssones que volien participar, i ho van posar dins d'un baret de magia,perque l'any passat el 2007,va vindre un magic i com que era tan esrpasial, perxo ho an posat a dins, i comencem el soteig.
HO RAMANEM I SURT : " LA PRINCESSA"
El rei diu que es la princessa molt desesparat i, tambe anuncia que, la princessa a destar molt preparada a la plaza, per casarse amb el drac, la princessa li diu amb el seu pare:
-conre menfrontare!
contra cavaler Sant Jordi
*L'ENDAMA*
A la plaza hi ha la gent del poble, estan esparant a Sant Jordi,da cap de 5 sagons es presena Sant Jordi en miniatura.Sant Jordi va corre i va corre, i de tant corre va passar per sota les cames de la princessa i va matar el drac.

Fi

Anònim ha dit...

AAA! i el cona se acavava de una manera qe es:
li va sorti una rosa ven bonica, pel la princessa i la princeca el dei DOLÇA HEURA,
I ARA FI