dijous, 21 de febrer del 2008

Dinar a l'aula - 21 de febrer -

Hem fet un dinar a l'aula!

Si voleu saber com ha anat, llegiu-ne els comentaris i mireu-ne les fotografies.


Cliqueu damunt la imatge per a veure'n les fotografies

19 comentaris:

Unknown ha dit...

M'ho he passat "chupi"!
I el menjar ere molt bo,jo vaig portar pasta amb roquefort.I després vam mirar una peli d'abelles.
Iker.

Jaume de Castro i Roger Ràfols ha dit...

Ahir vem fer un dinar a la classe i m'ho vaig pasa de maravella.Jo vaig portar pasta de tres colors i jo men vaig menja dos plats i era vonisim.Espero que un altra dia u turnem a fer.

Unknown ha dit...

a sido molt guai que todo los nend
alla portado la comida me parece bien pero estaba molt bueno

Anònim ha dit...

Crec que ha estat molt ben organitzat.
M'han agradat molt tots els plats de menjar que han portat.
Sobretot el que més han sigut les "Torrijas" i els bombons amb taronja ratllada.
Crec que més ben organitzat no podia ser!!!
Ha sigut extraodinari!

Unknown ha dit...

Ahir vam fer un dina a la classe jo vaig portar croquetes i xocolata desfeta. primer cada nen i nena sortia al davan iaspliquava la resepta ,despres vam dinar tot estava bonissim vaig cadar ven tipa.

Anònim ha dit...

Ahir vem dinar a la classe i feia molta bona pinta era tot bo o millor ven dit ben dit bonisim, jo em vaig atipa molt;
despres bem mira una pel.licla de
"bee movie" despres va pasa molta,molta estona vem menja les postres del Jordi el mestre

Anònim ha dit...

aquell va ser un gran dia perque vam fer un dinar a la classe, i tots van menjar una mica de tot tot el dinar de thotom. Va ser molt xuli!!!!!!!! aquell dia i va ser molt divertit

Unknown ha dit...

El Jordi no ens deijava menja parque teniam de llegi las reseptasi em coragut al manja i tots san tirat al manja i la festa ha anat molt be i quan em acavat he cadat tip . i despres del pati em vist una palicula que es deia movie.

DJ Rayrys ha dit...

Jo m'ho vaig pssar molt bé havia menjar que no conoixia tots els menjars estaven molt bons jo vaig va ser molt divertit!!!!!!!!!


Raimon

MIKK'S ha dit...

Ahir vam dinar a l'aula. Jo vaig portar cuixetes de pollastre amb suc. (Però estava fred i no era tan bo perquè no tenia gust). El menjar que em va agradar és les salsitges del Daniel S.

Somia ha dit...

Jo també voldria que es tornés a repetir,m'ho he passat molt bé.Jo vaig portar l'arròs basmati i els bombons casolàns,el Jordi va portar lasanya i coses molt bones.Després vam mirar una peli d'abelles.
Us dic els plats que volia tastar i que no vaig pode tastar perquè estava tipa,quina ràbia!!!Tenien en una bona pinta!Eren:les cuixetes de pollastre,la truita d'espaguetis,la truita de patata,la coca de la Ari,l'ensaladilla de la Ari,el pop,la lasanya,les mandonguilles..
Berta.

Unknown ha dit...

io i el roger R ans em atipat mes que mai io quan e aribat a casa
no abia ni branat ni supat

Unknown ha dit...

Ahir vam dinar a la classe el menjar que em va agradar mes es les salsitxes del Daniel S i els espaguetis de l'Iker la meva truita i la cuixa de pollastre del Miquel i m'ho vig passar molt be pero despres vam anar tots el pati.

Carles.

Unknown ha dit...

ai mu baix pasa mol ve cuan veia aquell menga magafaba una gana cuan bam comensa no savia que menga tot estaba mol bo io baix menga una salsitge bestants calamarsons un pollastre bonisim patates i una mica de xocolata desfeta mitga mecdalena mig tros de coca uns sereals que per el boltant tenia xocolata

maria ha dit...

Ahir vam dinar a la classe tot era bonisim, jo seia al costat de l'Ariadna i del nicola, vaig menjar una mica de tot els bombons de la Berta, i el pastis de tonyina de l'Ariadna, la xocolata de la Xenia, i
el pastis de formatge de la Sandra...
Estava tot tan bo, hi ha la tarda vam mirar una pel·licula que es deia "bee movie".
Va ser super guai!

Maria

Anònim ha dit...

Quin morro que teniu!! Hem vist les fotos del vostre dinar i ens han agradat molt. El pròxim dia ens heu de convidar, això si, el dinar el feu vosaltres.
Us prometem que ens ho menjarem tot i ens portarem bé.
Veient les fotos ens ha agafat una gana, menys mal que ara anem a dinar. Quins plats, que bons, mmmmmmm


Classe dels llops i Raquel

Pere.cantons ha dit...

Per que no pengeu les receptes?

Anònim ha dit...

M'ha semblat una bona idea: que els nens tastin menjars als que no estan acostumats, que comparteixin, que n'expliquin l'elaboració...un repte per al futur: saber-se alimentar bé i saber-se valdre per ells mateixos a la cuina!

Anònim ha dit...

Quin morro que teniu no hi ha dret amb aixo perque nosaltres tambe ho volem fer jeje vueno soposu que si ho torneu a fer dons convideume jejeje vueno adeu ja ens veurem a cole jeje