dimecres, 23 de gener del 2008

Visita a BTV

Avui hem anat als estudis de BTV (Barcelona Televisió).

(Cliqueu damunt la imatge per a veure'n les fotografies)

I hem sortit en el programa "Hola Barcelona", en directe.
Per a veure'n un tastet del que hem fet cliqueu l'enllaç següent,

Aneu al minut 3o amb 30 segons i ......

8 comentaris:

Unknown ha dit...

Hem anat a Barcelona TV. Hem vist la Torre Agfar. Vam esmorzar al jardí de la Torre Agfar, quan vam acabar d'esmorzar vam anar a l'edifici de Barcelona TV. Feiem grups de 3er i 4rt. El nostre guia es deia Xavi i el guia de 3er es deia Mario. Vam deixar les motxilles en una mena de cosa de ferro i ens van ensenyar els platons i molts sales. Envs van ficar un video a un plató. El decorat era molt fals. Un càmera ens ha vingut a gravar. Em sembla que sortirem a la teles. Fan tres torns: el del matí, el de la tardai el de la nit. Han d'estar treballant: el director/a, guionista, il·luminador, muntador/a d`àudio, muntador/a de video, presentador/a, productor/a, realitzador/a, redactor/a, regidor/a, tècnic/a de so , han d'estar treballant totes les vint-i-quatre hores del dia perquè desprès la gent pugui mirar aquell canal. Quan vam acabar vam anar a dinar a una plaça, la veritat hi havien coses no gaire maques. I després hem anat a buscar l'autobus i hem tornat a l'escola. Per fi avui ja estic prou cansada.

Somia ha dit...

Avui hem anat a Barcelona amb autobús i hem esmorzar als peus de la torre Agbar.Després hem anat a la BTV i hem fet 2 grups.Nosaltres anavem amb un noi que es deia Xavier.Ens ha ensenyat un plató on feien el programa"La tarda".Allà feien :cuina,entrevistes,música i explicacions.Després hem anat a un plató on feien les notícies i el temps.Hem anat a una sala on hi havien molts botons,no sé com es diu aquella sala.Hi havien 3 platós:el del temps i les notícies,el de "La Tarda",i el que feien la resta dels programes.Ens han posat un vídeo de BTV i ens han donat una bossa de btv amb un llibre de btv ,una samarreta de btv i un boli de btv.després hem anat a dinar al centre comercial i hem estat una bona estona pujant i baixant les escales mequàniques amb el Jordi.Després hem tornat amb bús al cole.

DJ Rayrys ha dit...

Avui hem hanat a Barcelona TV , hens han fet de guía el Xavi i la Maria. Hens han ensenyat les tècniques d’aquesta televisió es molt jove té 12anys que n’hi ha que porten 50anys com per exemple: (antena cinc, la sexta, etc.) Aquest programa solament es pot veure a Barcelona el primer de tot que hem vist on feien el
Informatiu i el temps ho projecten a la paret i el deien.
També hi ha el saló de maquillatge, el saló de vestits i el plató. El maquillatge es per sortir bé no un amb el front brillant, el vestit es per quedar bé un no pot anar amb pijama , bale!? tota la gent té un horari per això, avegades veiem persones que no hi són vol dir que ho estaven representant a la televisió també tenen el temps de anar al supermercat i comprar i tornar i final van al plató allà hi ha el programa la tarda on dins aquest programa hi ha moltes més series (cuina etc.) D’això s’en diu magazim i allà hi havia com 30 llums.

Unknown ha dit...

Avui em anat a Barcelona a veure BTV.Em entrat a dintre, em deixat les motxilles i em començat la visita.Primer em anat a un plató on feien les noticies i el temps. Em anat al pis de dalt on havia una sala amb mil botons en total. Hem tornat a baixar per anar a un altre plató més gran. Hi havien moltes llums, tres cambres i tres llocs per gravar. Un lloc és on es cuinava, l'altre és on explicaven coses com noticies i l'altre on parlaven de coses i entrevistaven.
Hi havia un altre plató que era el més gran però no l'hem pogut veure perque estaven gravant. Quan em sortit del plató ens han regalat una bosa que a dins hi havia una camiseta. Després hem sortit de BTV i hem anat a una placeta . Quan em acabat de dinar em estat pujant i baixant escales mecàniques i al final ens ha vingut a buscar l'autocar per anar cap a l'escola.


Daniel S

Anònim ha dit...

Hola aquest es un comentari per en Jordi el vostre profe. Voldria aprofitar aquest blog per felicitar-te per la feina que fas i dir-te i dir-vos que poder mai mes tindreu un profe com en Jordi i nosaltres poder no tornarem a tindre algú que estigui tant per els nostres fills.
Agrair-te la feina que fas .No canviïs.
Pep, pare del Raimon

Anònim ha dit...

En uns moments en que l'ofici de mestre rep “patacades” per tot arreu, principalment des dels mitjans de comunicació i des del mateix Departament d'Educació, a un, se li pugen els colors en llegir paraules com aquestes.

Si bé és veritat que, els resultats d'aquest “ofici” no són conseqüència exclusiva d'una sola persona, (l'escola la fem tots i entre tots), són “aquestes petites coses”, com el teu comentari, les que et donen ànims i empenta per a seguir treballant, i intentar fer les coses, cada dia millor.

Moltes gràcies, Pep.

Anònim ha dit...

va ser molt divertit hem va agradar el plato petit tot era de mentida alla dins.que guai!

maria

Anònim ha dit...

si es veritat ets molt bon mestre jordi l'unic que estaria millor que tanquesis les finestres.

maria