dijous, 27 de desembre del 2007

Com heu passat el Nadal?

Expliqueu-nos el vostre Nadal.

Des de la Nit de Nadal fins a Sant Esteve.

Teniu pessebre, a casa?

Heu fet cagar el Tió?

Què heu dinat en l'àpat de Nadal?

Heu menjat gaire neules i torrons?

Heu anat a veure cap pessebre vivent?

Heu cantat moltes nadales?

Heu anat a Missa del Gall?

Heu menjat canalons, per Sant Esteve?

Heu . . .?

10 comentaris:

Somia ha dit...

M'ho he passat molt bé.Primer vam fer l'amic invisible.La meva tieta em va fer un joc del "cluedo",amb fotos de llocs on viu gent de la família,persones de la família,animals de la família....
Després vam dinar lo típic:pilota,carn d'olla,galets,la meva mare va fer ànec....Ara vé lo important:Els postres.Vam menjar torrons,lioneses i passtisets.Mmmm!Vam cagar el tió.
Per st.Esteve vam menjar canelons.I de postre neules.
Berta

Anònim ha dit...

mo he passat molt bé. vem jugar a el monopoly amb els de casa,vem cagar el tió,bam jugar amb el meu gos que el meu gos em caixelaba els peus i jo corrents xisclan jejejejejejejej,
i ens ho bem passar molt bé amb la família,

el dia 24 de desembre bam anar aveura a casa els tiets (de aqui on vic jo)abeure que ens va portar el pare noél, a mi em va portar on joc de (hotwheels,i per el meu germá un bitllet de 50.

el dia 25 de desembre bam anar casa de la meva havia(de aqui on vic jo)bam anar a menjar sopa de galets amb piloto,anac,conill,pastenaga,patata,etc...

Roger S.

Anònim ha dit...

Vaig anar a dinar a casa els meus avis ens vam espara que la meva mare arrives de traballar i vam dinar sopa i ánec i despres ens van donar els regals.I un regal era una joc de taula que es diu tribial.I quan vam acabar de menjar el postre vam jugar el joc que em van regalar.I la meva mare,jo,la meva tieta,el meu germár i el meu pare.M'ho vaig passar molt bé!!! i em vaig cadar dormir aquell dia.
Xènia

Anònim ha dit...

El dia de Nadal vaig anar a casa de la meva àvia de Barcelona. Vàrem menjar escudella i carn d'olla, després torrons, eren molt bons. Vam veure una pel·lícula del Tintín i el Pare Noel de la iaia ens va portar moltes coses.

El dia de Sant Esteve va venir la família a casa nostre. Vàrem menjar pure i canelons de peix, per postres torrons, neules, bombons...
Després de dinar varem jugar amb el meu germà l'Arnau, varem mirar la pel·lícula "Ratatuill, un ratolinet cuiner", va ser molt divertida. El meu germà m'havia promes anar a la pista de gel però es va fer tard i van haver de marxar.

Maria

Unknown ha dit...

M'ho vaig passar molt be.Van venir a casa meva els meus avis, els meus tiets, els meus cosins; vem jugar amb el Q20.
Per dinar vem menjar sopa de galets amb salsixa i ou dur, després peix amb salsa i gambes i per postres vem menjar coca de crema amb molts torrons de tota mena i neules. Tot estaba molt bo.
Després vem jugar amb l'ordinador i altres jocs.
El dia 24 a la nit, el meu germa i jo vem fer cagar el tió i va cagar un pilot de coses.OLE!!!!
ADEU!!!!

CARLES

Anònim ha dit...

A la tarda del dia 24 vaig ajudar a fer les mandonguilletes pel caldo. Van venir els meus tiets i cosins i vam fer cagar el tió que em va cagar molts cromos. Al meu cosí li va cagar un despertador i, quan ell estava dormint el vam "estrenar".
Per Nadal vam anar a casa dels avis i la iaia va fer canelons i estaven boníssims. També hi havia ànec, coca, bombons i torrons. Els que em van agradar més eren els d'alacant.

DJ Rayrys ha dit...

Jo vaig anar ha casa l'Avia.Vaig cagar el tio van vindre:les meves 3cosines i el meu cosi petit jo m'ho vaig passar pitxi pitxi,cose que els meus pares molt be s'ho van passar i jo distret els passatems.


raimon

Anònim ha dit...

Jo vaig anar a casa de la meva iaia vem cagar el tio em els meus cusins i la meba germana.
El 25 de desembre.La meva mare em va donar un jerei i uns colos de "gel"
Vem jugar el 20Q i un juc de la nintendo DS i una caixa de "colors de gel"/retuledors.

Anònim ha dit...

I vem menja neules i turons.
I els grans van menga anec i els petits caldu

Anònim ha dit...

M'ho he passat molt bé. Vam anar a casa dels avis al l'Escala a passar uns díes. Vam anar a veure el pessebre vivent de Bàscara, i al cine a veure "Mr.Magorium i la seva botiga màgica" i "La Búsqueda del diario secreto"
També a casa vam veure "La Búsqueda 1".
També m'he ativorrat de menjar, com estava tan bo...
Ah! M'oblidava que també
vam fer cagar el tió dues vegades,
un cop a casa i l'altre a casa dels avis.